2016. máj 26.

Rohit Khandelwal

írta: Gianni7
Rohit Khandelwal

Mr. India 2015

Napi főpasink: Rohit Khandelwal indiai modell, sorozatszínész, a 2015-ös Mr. India szépségverseny győztese.

khandelwal7-i.jpg

Tavaly a 26 éves Rohit Khandelwal lett a Mr. India cím büszke birtokosa. Ezzel ő fogja képviselni hazáját a következő Mr. World versenyen, pedig a 178 cm magas fiatalember eredetileg nem tervezett a modellszakmával.
A főiskola után szülővárosában, India egyik gazdasági és információtechnológiai központjában, Haidarábádban kezdett, először egy helyi fapados légitársaságnál a földi kiszolgáló személyzet sorait erősítette, majd helpdesk munkatársként dolgozott egy nagy amerikai multi Indiába kiszervezett ügyfélszolgálatán.

rohith-khandelwal-mr-india-hyderabad.jpg

Eddig a pontig a tipikus indiai diplomás karrier az övé, viszont folyton úgy érezte, hogy valami hiányzik. Átköltözött hát az ország szórakoztatóipari központjába, Mumbaiba (leánykori nevén Bombay), hogy kipróbálja magát modellként. Itt jött számára az első sokk, vidéki fiúként rá kellett ugyanis jönnie, hogy hiába felel meg otthon a dél-indiai szépségideálnak, az bizony jó 15 kilóval több, mint amit a nyugati sztenderdek szerint dolgozó Mumbaiban elvárnak. A fogyást követően egyre több reklámkampányhoz hívták, majd újabb kihívással kellett szembenéznie, amikor megkapta első szappanopera-szerepét.

rohit-khandelwal.jpg
A kontinensnyi méterű ország nem homogén se vallásilag, se nyelvileg, se sehogy; gyakorlatilag két dolog köti össze az országban élő számos népet: a közvetítő nyelvként szolgáló angol és Bollywood.
Rohit Khandelwal anyanyelve pedig a telugu, a 22 hivatalos nyelv egyike - ez a harmadik legnagyobb, körülbelül 75 millióan beszélik. A sorozatban azonban a hindit tökéletesen használva kellett volna megszólalnia, úgyhogy rohamtempóban meg kellett tanulnia rendesen.


Tavaly aztán elindult a Mr. India szépségversenyen, amit meg is nyert, így irány a Mr. World. Ha ott sikerül dobogós helyezést megcsípnie, jó esélye lehet egy filmszerepre is.
A fiatalember instagramját erre találjátok.

 

A 2015-ös Mr. India mezőnye (Rohit Khandelwal jobbról az első a létrán ülve).

rohit-khandelwal11.jpg

dcm_3779.jpg

rohit-khandelwal1.jpg

rohit-khandelwal2.jpg

rohit-toabh_18.jpg

rohit-khandelwal22.jpg

rohit-toabhm_5.jpg

Fotók: tumblr, instagram

Kövess minket a Facebookon is!

 

Szólj hozzá

színész modell Rohit Khandelwal