2016. jún 02.

Peter Le

írta: Gianni7
Peter Le

Testépítőből pornócézár

Napi főpasink Peter Le, a testépítőből lett pornócézár. A vietnami felmenőkkel bíró kaliforniai fickó karrierje legalább annyira izgalmas, mint aprólékosan kidolgozott teste.

peterle03-1.jpg

A most 33 éves Le középiskolás korában kezdett aktívan sportolni (súlyemelés, birkózás), majd amikor megszerezte a diplomáját pszichológiából, helyette mégis inkább a testépítést választotta hivatásul. A versenyzés mellett, személyi edzőként dolgozva bevállalt pár erotikus fotózást olyan magazinoknak, mint a Playgirl, és ekkor jött rá, mi mindenre használhatná adottságait. A nyugati felnőttiparban ugyanis mutatóba is alig találni ázsiai pasikat, nemhogy fiatal, jóképű és jótestű ázsiai pasikat. (A ritka ázsiai kivételek egyike volt a már visszavonult, thai származású Keni Styles is).

peterle01.jpg
Le saját vállalkozást és honlapot indított, és az étrendek, testedzés, életmód-tanácsadás és bloggerkedés mellett pikáns, de nem korhatáros besorolású fotósorozatokat is feltöltött magáról. Ömlött a pénz az utóbbi fizetős tartalomból, de az övéhez hasonló egyszemélyes oldalak gyorsan behalnak, elvégre a visszajáró, fizetni is hajlandó szűk réteg nem ad pénzt a századik lenge ruhás sorozatért. Le ezért folyamatosan emelte a tétet, hogy az érdeklődést és a bevételeket fenntartsa: először alap lett, hogy teljesen ledobja a textilt, aztán már szóló videókban is akciózott.
2010-ben megtalálta egy tévécsatorna és bevették a K-Town néven futó, amolyan Jersey Shore-klón valóságshowba, amiben ázsiai-amerikaiak voltak a szereplők. A producerek végül nem tudták eldönteni, mennyire jó ötlet is a kötelező, pornós múlttal bíró tag, ezért egy idő után inkább mégis megváltak tőle.

A photo posted by Peter Le (@wwwpeterfevercom) on

peterle10.jpg

peterle09.jpg
Ekkorra a felnőttipari celebségbe egész jól beleszokott srácnak már nem sok jövőt jósoltak, hiszen az egyszemélyes brandből csak úgy élhetne meg, ha egyre több és durvább melót vállalna be, ami biztos út a ki- és leégéshez.
(Nem ő lenne az első. A szintén vietnami származású divat- és fotómodell Van Darkholme anno például még hongkongi akciófilmekben kezdte színészi pályafutását Andy Lau és Jackie Chan mellett, hogy aztán végül a szado-mazo melegpornóban kössön ki, bár nála ez részben tudatos döntés is volt.)

peterle02.jpgpeterle07.jpg
Peter Le tehát ott állt egy még jól csengő branddel és nem túl fényes kilátásokkal, amikor zseniálisat húzott. Mivel ő maga nem akart hardcore jelenetekben szerepelni, felcsapott inkább pornóproducernek. Összetoborzott pár szintén ázsiai felnőttfilmes előadót, akik ugyan meg sem közelítették külső adottságokban, de a már bejáratott márkanév alatt a továbbiakban ők szerepelnek a kemény jelenetekben, Le pedig csak néha áll a kamera elé egy-egy szóló videó erejéig.

A photo posted by Peter Le (@wwwpeterfevercom) on

peterle06.jpg

A photo posted by Peter Le (@wwwpeterfevercom) on

A saját szexualitásáról következetesen rejtélyesen nyilatkozó Le (naná, majd hülye lenne kiábrándítani a videóit vásárló meleg közönséget a heteróságával) mára igazi szupersztárrá vált, szakmájában az egyik legnagyobb névnek számít. (És egész jól megél belőle.)
Többek között az Andrew Christian fehérneműmárka is felkérte már a közös munkára, az együttműködés egyik részletét az alábbi videóban meg is lehet tekinteni. Egy másik nagyágyú felnőttfilmes kollégával, Topher DiMaggioval indul a verseny, hogy a kiegészítőket is beleszámítva ki tud előbb levetkőzni teljesen.

Ismétlem, TELJESEN.
Nem munkahely-barát videó következik:

 

A photo posted by Peter Le (@wwwpeterfevercom) on

A photo posted by Peter Le (@wwwpeterfevercom) on

peterle05.jpg

peterle04.jpg

Fotók: instagram, tumblr

Kövess minket a Facebookon is!

Szólj hozzá

modell Peter Le