2016. jún 21.

Sidharth Malhotra

írta: Gianni7
Sidharth Malhotra

Napi főpasink Sidharth Malhotra, foglalkozását tekintve bollywoodi filmsztár, aki nem szokványos karriert tudhat maga mögött. Kisfiús tekintet, szerény személyiség, no meg kőkemény kockahas. Csoda, hogy szerelmesek vagyunk?
Nem aprózta el, így jelent meg először az indiai filmvásznon:

pouring-water-after-exercise-1-moviehousehusband_tumblr_com.gif

 

Sidharth Malhotra 1985-ben született, és 18 éves korában modellkedni kezdett. Négy év után azonban fel is hagyott vele, mert elégedetlen volt a szépségipari karrier lehetőségeivel. Színészként próbált szerencsét, és okos fiú lévén belátta, hogy mezei modellek nem nagyon rúgnak labdába Bollywoodban, ezért ezzel egy időben rendezőasszisztensként is elkezdett dolgozni. Utólag ez remek lépésnek bizonyult, mert így figyelt fel rá Karan Johar, a sztárcsináló producer, rendező, filmstúdió-tulajdonos és tévés showman. (Karan Johar körülbelül ugyanaz az indiai filmiparban, mint JYP a koreai könnyűzenében.)

siddharth-malhotra-new-look-in-ek-villain-movies-hd-wallpaper.jpg

alia-bhatt-and-sidharth-malhotra-by-luis-monteiro-for-vogue-india-march-2016-1.jpg

3768_original.jpg

670762-820x1024.jpg

2012-ben Johar főszerepet adott neki a Student of the Year című szuperprodukcióban, ami az év legnagyobb kasszasikere lett. Egy elit főiskolán játszódó történetben az újgazdag csemeték közé kerül be Sidharth karaktere egy ösztöndíjas, szegény diákként.
A belépője egészen bombasztikus - így jelent meg a szuperszexi, szuperokos diák először a filmben. Az egész dalszöveg a dicsőítéséről szól, konkrétan ilyen sorokkal:


"A srác egynyolcvan magas,
kivillan a kockahas."

És tényleg!

Sidharth Malhotra megérkezik a megénekelt kockahasával (1:23) az elit főiskolára, életében először jelenik meg filmvásznon:

 

Filmes karrierje innentől sínen volt, ami azért figyelemre méltó, mert Bollywoodba nem nagyon lehet külsősként bekerülni. A színészek 90%-a többgenerációs filmes dinasztiákból kerül ki, ahol már esetleg a dédnagyapa is némafilmsztár volt a maga idejében.

 

 

"Az arcom, amikor anyu egy vezetékes telefont adott, hogy arról telefonáljak."

 

Autogram helyett ma már szelfit akarnak a rajongók, ezért az arcbőrnek mindig tökéletesnek kell lennie. Egy reklámban meg mindenképp. (Figyelmeztetés: a hangjától berezonálhatnak a bugyik!)

 

Az indiai Vogue fotózásán Alia Bhatt színésznővel:

 

Amikor éppen nem színészkedik, akkor például részt vesz a PETA kutyás állatvédő kampányaiban. Ami azért nagy szó, mert Indiában a kutya egyáltalán nem annak az ember legjobb barátjának számító cuki kisállat, mint Nyugaton.

sidpeta.png

 

A középosztály gyerekeibe például már egészen kicsi korukban belenevelik a rettegést a kutyáktól. Nem ok nélkül, a rengeteg kóbor, agresszív kutya valóban veszélyforrást jelent az országban. Ugyanakkor a kutya bizonyos szempontból tisztátalan állatnak is számít. Olyannyira, hogy ha egy nő kiborul egy tiszteletlenül viselkedő férfi miatt, akkor nem azt vágja a fejéhez, hogy "-Te disznó!", hanem azt, hogy "-Te kutya!".
Ugyanígy az egyik legnagyobb (de még nyomdafestéket tűrő) sértésnek számít a "Kutyák játsszanak a csontjaiddal!" kifejezés. A hindu kultúrában az elhunytnak hamvasztással adják meg a végtisztességet, így ha valakinek a földi maradványai ebek harmincadjára jutnak, akkor az azt jelenti, hogy nem temették el illően.
Szegény kutyákra tehát ráfér némi marketing Indiában, Sidhart Malhotra pedig ebben segít. No nem csak saját cukiságával cukiskodik a cuki kiskutyák érdekében, (bár lássuk be, már az is félsiker lenne), hanem a felelős állattartásra hívja fel a figyelmet.

 

handsome-sidharth-malhotra-wide5.jpg

bdqw4zgciaa6ndt_jpg_large.jpg

siddharth-malhotra-superb-hd-wallpapers.jpg

gq-sid-outdoor-fitness-junkie.jpg

sidharth-malhotra-2014-images.jpg

 

Az Ek Villain című filmben Shraddha Kapoorral. (Azok a szemek, oh my!)

 

 

sidharth-malhotra-2016-hd-pics-and-images5.jpg

sidharth-malhotra-six-pack-hot-body-show-men039s-health-magazine-april-2014-issue.jpg

sidharth-malhotra-photos-from-ek-villain-7988.jpeg

sidharth-malhotra-playing-guitar-photos-9937.jpeg

 

Fotók: Instagram, Dabboo Ratnani Photography, Vogue India, PETA India, Men's Health India, Dharma Productions

Kövess minket a Facebookon is!

 

Szólj hozzá

színész Sidharth Malhotra